10705177_568005333321273_1075742153_n

Ниедна бура не трае вечно, ниедно невреме не е без крај, а најчесто после бурата не очекува нешто убаво.

После денешното невреме во Скопје следеше прекрасна глетка на небото. Доказ за тоа е прекрасната фотографија на Томислав Георгиев, на која е меморирано небото во неверојатно издание. Зар постои нешто поневеројатно од природата?

СПОДЕЛИ
Претходна објаваУтрински погледи од шатор | Oleg Grigoryev
Следна објаваSupervenus | За современата женска убавина
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ