21

Веројатно ова е единствена и спектакуларна фотографија во која е заробен неверојатен момент – гром во виножито. Фотографијата е направена на 24ти август во 19:40 часот, а громот удира во во еден од авионите Боинг 777 во Франкфурт. Неверојатно, зар не?

СПОДЕЛИ
Претходна објаваБарби на Инстаграм
Следна објава„Трамвајот наречен копнеж“ – петта претстава на Theatra
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ