Каков е Вашиот распоред во следниве неколку дена? Дали имате 112 минути да си одвоите за себе и да погледнете еден добар мотивирачки филм?

3

STEP UP: ALL IN е на репертоарот на Кино Милениум од 21 до 24-ти Август. Во режија на Trish Sie, овој филм ќе Ве релаксира и ќе Ви помогне да подзаборавите на проблемите барем на два часа. Ви ветуваме многу музика, многу танцување, а пред се, многу соништа.

2

Еден денс натпревар кој може да им ги измени животите на главните ликови, чии улоги се превземени од Ryan Guzman, Briana Evigan и Adam G. Sevani. Некаде таму, Лос Анџелес каде соништата би требало да се остваруваат се до Лас Вегас, каде соништата всушност се остваруваат? Па, би требало да го погледнете во Кино Милениум оваа недела за да дознаете. Трејлерот можете да го погледнете подолу. ;)

 

Divian Arts е медиумски покровител на Кино Милениум.

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКаква мајка, таква ќерка
Следна објаваЕсенска колекција | Zara Home
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ