Мајка и ќерка – 9 месеци поврзани со папочна врска, а цел живот поврзани со посебен однос. Иако се смета дека девојчињата повеќе се приврзуваат за татковците, сепак секое девојче сака да изгледа како неговата мајка. Одредени гестови, мимики, начин на облекување се доказ за добро познатото „каква мајка, таква ќерка“. Уживајте во фотографиите.

40

38

37

36

35

34

33

32

31

30

29

28

27

24

23

22

21

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКога би била машко | #IfIWereABoy
Следна објаваФилм препорака | STEP UP: ALL IN
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ