31313

Прекрасна фотографија на Ерина Богоева, фотографирана во Скарборо, Северен Јоркшир, Англија. Момент кога небото и морето со нивното синило создаваат поглед кој изгледа бесконечен и куче кое ужива играјќи со брановите на Северното Море. Мемориран момент кој плени со одредена убавина и спокој и буди желба барем за момент да се биде таму.

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПариз, те љубам
Следна објаваЈубилејно десетто издание на Моден викенд Скопје
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ