324242

„На крајот од светот“ е фотографија на Max Brun која го одзема здивот. Фотографија каде небото се рефлектира и се создава претстава како да се гледа местото каде што светот завршува. Прекрасно.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКомпјутерскиот екран како платно
Следна објаваНеделен хороскоп (16-22 март)
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ