222

Прекрасна фотографија на Krenn Imre од една од принцезите на Европа, дирекно од Будимпешта. Преубав град кои плени со автентична архитектура, дух и култура надоградувана низ вековите. Можеби и не може да се направи лоша фотографија во овој град, но мора да признаеме дека оваа спаѓа во категоријата прекрасни. Се согласувате?

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНаправи сам | Волшебство во скршена саксија
Следна објаваКолекција посветена на мајките на невестите
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ