На најважниот ден на секоја жена, свадбата, сите најблиски членови на семејството се очекува да изгледаат беспрекорно. Carla Ruiz изработи одлична колекција посветена на мајките на невестите јасно нагласувајќи дека убавината и елеганцијата на жената е во внимателно одбраните детали. Погледнете и инспирирајте се.

1

3

4

5

6

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФото на денот | Будимпешта
Следна објава7 мудрости од Толкин
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ