Денес ќе Ви покажеме дека и скршените предмети заслужуваат втора шанса за да останат во Вашиот дом. Благодарение на новиот тренд на украсување на Вашите дворови или тераси и скршените саксии ќе го пронајдат своето место.

Иако ова не е класичен направи сам проект ние би Ви го претставиле како можност да ги искористите скршените саксии и да оставите Вашата креативност да дојде до израз. Потребно Ви е скршена саксија, цвеќиња, реквизити по Ваша желба и многу креативност за да создадете мал волшебен свет.

Можете да се инспирирате од фотографиите што следат и да почнете да размислувате како би изгледала Вашата магична саксија.

55

54

53

51

52

50

49

48

47

46

45

43

42

41

СПОДЕЛИ
Претходна објаваДобри приказни | Linaloved
Следна објаваФото на денот | Будимпешта
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ