1

Како би било кога Вашиот компјутер НАВИСТИНА ќе се погрижи за Вашите чувства и емоции? Victoria Siemer, со своите вештини во областа на графичкиот дизајн, направи прекрасна колекција на полароиди од слики кои ги прави во облик на малечки интернет реклами, предупредувања или некој едноставен процес кој се случува во Mac компјутерите. Малечок договор меѓу фотографијата и дигиталната ера, како и меѓу чувствата и ладните машини. Повеќе за работата на Victoria можете да погледнете тука.

23

4

5
7 8 9 10 11 12 13 14 15

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЛетна авантура на Малдиви
Следна објаваMalangeli | Лобутинки инспирирани од Анџелина Џоли
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ