Margarita Kareva – извонредна, креативна, оригинална жена од Русија за која можеби вселената има крај, но не и нејзиниот ум. Таа е извонреден фотограф. Создава прекрасни фотографии кои ги оживуваат бајките во Вашите очи. Девојки трансформирани во принцези или вештерки, надреални елементи, вистински реквизити и малку Photoshop манипулација резултира со вакви фотографии.

За само три години фотографирање, Margarita може да се пофали со богато портфолио полно со живописни, магични и креативни фотографии. Веќе имавте можност да видите една фотографија од нејзиниот „шарен свет како од бајка“.

Нејзината животна приказна е доказ дека никогаш не е доцна да се работи тоа што се сака, но како што вели таа „потребно е само да се учи секој ден, во текот на целиот живот“.

71

70

68

67

66

65

64

63

62

61

60

59

58

57

56

55

54

53

52

51

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСладок дом во 22 метри квадратни
Следна објаваМоден тренд | Миди здолништа
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ