2232

Панаѓур, празник, конфети… со акцент ставен на девојка која со својот шарен фустан целосно се вклопува во целосната фотографија дело на Margaritа Kareva. Прекрасна, шарена и на прв, втор и трет поглед бајковита фотографија. :)

НЕМА КОМЕНТАРИ