Helene Meldahl е 26-годишна креативна девојка која се појавува на Instagram со прекрасни креативни селфи фотографии во огледало. Младата Норвежанка за околу 20-30 минути со маркери или акрилни бои создава нови светови за себе на нејзиното огледало и прави прекрасна фотографија. За повеќе фотографии можете да ѕирнете на Instagram, @mirrorsme.

„Најтешко е да создадам одредена слика во мојата глава, потоа лесно ја вадам од таму и ја отсликувам на огледалото. Ова го права затоа што ме исполнува и навистина се забавувам фотографирајќи се вака.“

81

80

79

78

77

75

74  72

71

70

69

68

67

66

65

64

63

62

61

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНаправи сам | Летно и лесно кимоно
Следна објаваФото на денот | Шарен свет како од бајка
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ