Рецептите за добра фотографска серија вклучуваат одредени клучни „состојки“, додека за одлична серија потребна е малечката Оливија. Малку од креативноста на Карен Абад и мајката на Оливија, Кристина, се направија исклучително добри фотографии.

Оливија позираше како главен лик во многуте култни филмови и серии пред камерата на Карен. Таа имала мали потешкотии за време на работата, посебно со моментите кога Оливија требало да биде сериозна. Како што кажува мајката, тоа бебе не престанува да се смее.

Како што можете да забележите, инспирацијата се „извлече“ од Game of ThronesBreaking Bad и The Walking Dead.

1

2

3

4

5

6

СПОДЕЛИ
Претходна објаваОхридско лето | MozART Group – стринг квартет
Следна објаваНов едиторијал на Ѓорѓи Десподов
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ