Said Mhamad слободно може да го наречеме најдобриот фотограф од Либан кој создава прекрасни фотографии кои ги овековечуваат значајните моменти. Секоја негова фотографија изобилува со креативност и зборува сама за себе. Во период кога свадбите се во ек, кога многумина одлучуваат да застанат на лудиот камен наш избор за Фото на денот е една креативна свадбена фотографија на Said. Можеби ќе Ве инспирираме и Вие да го збогатите Вашиот свадбен албум со ваква фотографија.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваОхридско лето | Свечено отворање
Следна објаваСо цветен комбинезон до брза модна комбинација
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ