Откако разбрал за тешката ситуација на старата дама, Cesar Larios веднаш реагирал. Старицата не можела да издржи долг временски период на нозе и затоа користи помагало кога пешачи. Бидејќи возењето со лифтот се издолжило поради неочекувани причини, Cesar како секој совесен и креативен граѓанин, застанал на подот за старицата да може да седне на неговиот грб како на клупа.

Големо браво за младиот човек, кој докажа дека добрината и кавалерството не се мртви. Има сеуште надеж дека постојат вакви луѓе! :)

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЛетна колекција | ZARA Home
Следна објаваЕвровизија 2014 | Финалисти
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ