Нашиот денешен избор за Фото на денот е фотографија на Mete Baskocak, фотографија на која истовремено е претставен луксуз и гламур, придружен со сиромаштија и беда. Ова е креативна фотографија која за жал го отсликува реалниот живот.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСлики како реалистични фотографии | Mark Abouzeid
Следна објаваПастелна љубов во 34м2
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ