Танцувањето е најдобра терапија, за миг заборавате на проблемите и се внесувате во музиката. Оваа фотографија на Ricky Siegers е добра претстава за тоа – двојка танцува танго на улица привлекувајќи ги љубопитните погледи. Танцувајте и Вие кога и каде и да посакате, како никој да не Ве гледа!

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМадам Тисо – Мишел Моран
Следна објаваКако да комбинирате миди здолништата
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ