Се почесто наидуваме на фотографија во фотографија, но оваа фотографија на Benoit Courti носи посебна приказна. Ова е фотографија која сведочи за нечиј недостиг, за половина која недостига за целото да биде цело, за љубовта да има среќен крај. Прекрасно, зар не?

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПознатите како хипстери
Следна објава„Очи“ насекаде | Eoin
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ