Малку хумор за викендов не е на одмет. Дефинитивно нетипизирана претстава за Париз. Дали е тоа нова француска револуција во прашање?

Фотографирана намерно, или не, оставаме на Вашето расудување.

Имајте убав ден! :)

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСечија насмевка е драгоцена
Следна објава,,Cloud9’’ – Ирина Тошева | 9.Mоден викенд Скопје
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ