Дојде пролетта и време е да ги освежите старите потпетици, да расцветаат и тие заедно со природата. Ви нудиме едноставен направи сам – проект кој ќе Ви помогне во тоа.

Потребно:

  • Отворени потпетици;
  • Цвет (може да го извадите од некој додаток за коса);
  • Врвка во иста боја со чевлите;

Доколку сакате цветот да биде таму привремено следете ја постапката како на фотографијата, или пак може цветот да го залепите со лепак засекогаш да имате расцветани чевли. :)

13

СПОДЕЛИ
Претходна објаваАлиса во земјата на книгите
Следна објаваНеделен репертоар на Драмскиот театар
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ