На 24-ти и 25-ти март се снимаше спотот за песната “To The Sky” од Тијана Дапчевиќ. “БМА Продукција” е заслужна за видеото, чија премиера е закажана за 10ти април. Според фотографиите, можеме да кажеме дека се работи за несекојдневно, урбано видео, со крајно впечатлива приказна, која се надеваме ќе го привлече европското внимание оваа година.

Наша задача е да и посакаме среќа на Тијана за овогодинешната Евровизија. Сепак, добра песна оди секогаш заедно со добар спот, зарем не?

tijana-to-the-sky-ilike-mk-002

tijana-to-the-sky-ilike-mk-003

tijana-to-the-sky-ilike-mk-004

tijana-to-the-sky-ilike-mk-005

tijana-to-the-sky-ilike-mk-006

tijana-to-the-sky-ilike-mk-007

tijana-to-the-sky-ilike-mk-008

tijana-to-the-sky-ilike-mk-009

tijana-to-the-sky-ilike-mk-010

tijana-to-the-sky-ilike-mk-011

tijana-to-the-sky-ilike-mk-015

tijana-to-the-sky-ilike-mk-016

tijana-to-the-sky-ilike-mk-017

tijana-to-the-sky-ilike-mk-018

tijana-to-the-sky-ilike-mk-020

tijana-to-the-sky-ilike-mk-021

tijana-to-the-sky-ilike-mk-022

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМладешки стан полн со убави идеи
Следна објаваParfois | пролет/лето ’14
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ