Човекот не е преодреден да живее сам, далеку од животните. Доказ за тоа се овие фотографии од први средби на бебиња за кучиња. Големи или мали, бебињата не чувствуваат страв од кучињата туку им се радуваат како на нешто свое, како на пријатели кои се предодредени да бидат покрај нив. Доколку немате куче, време е да размислите?

24

23

22

21

СПОДЕЛИ
Претходна објаваDernière Danse во специфична изведба
Следна објаваH&M Conscious | Exclusive колекција
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР