Nova kolekcija Zac Posen predstavljena je kroz portrete

Од дизајнерот Zak Pozen, навикнати сме да го добиваме само најдоброто. Заради него секоја девојка барем еднаш во животот посакува, да присуствува на некоја свечана пригода и да облече фантастичнен долг устан со негов потпис.

Колекцијата есен/зима 2017/18 славниот креатор ја прикажа, со доста драматични модели.

Во колекцијата има многу модели кои ве оставаат без текст, како долгите плишани фустани во скарлетно црвената боја или моделите како тегет тренч мантилот, кој може да се носи во секоја прилика.

Колекцијата со еден збор е спектакуларна. Фантастична е како стилски така и на начин на кој е презентирна. Не е ни чудно што овој креатор е љубител на голем број фимски sвезди како што се Naomi Vots или Suzan Sarandon.

Nova kolekcija Zac Posen predstavljena je kroz portreteNova kolekcija Zac Posen predstavljena je kroz portreteNova kolekcija Zac Posen predstavljena je kroz portreteNova kolekcija Zac Posen predstavljena je kroz portreteNova kolekcija Zac Posen predstavljena je kroz portreteNova kolekcija Zac Posen predstavljena je kroz portreteNova kolekcija Zac Posen predstavljena je kroz portrete

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЦветен аjлајнер – тренд за пролет 2017!
Следна објаваЧувствувајте се како сирена и вистинска бохо кралица!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР