Врската меѓу децата и животните е веќе позната, но сеуште не е до крај откриена. Elena Shumilova прави прекрасни фотографии од нејзините деца Yaroslav и Vanya кои имаат фасцинантна врска со животните. Погледнете дел од фотографиите.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНаправи сам | Свеќниќ со љубов
Следна објаваДом од соништата за 2014 година
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР