Лебедот се карактеризира со грациозност и убавина, но со него се поврзува и најчистата љубов. Целосно и се предава на својата друга половина и дури и после нејзината смрт, тој останува сам, тагувајќи по неа. Прекрасна фотографија на C.S.Tjandra која сведочи за љубовта која сите ја посакуваат.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНајдобрите модни аксесоари видени низ улиците
Следна објаваНаправи сам | Пролетна фризура со плетенка
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ