Кога ќе споите талентиран уметник и креативно дете, ќе добиете вакви цртежи. Овие цртежи се резултат на соработка меѓу Tatsputin и неговиот син. Детото ја користи својата фантазија и го црта она што му се допаѓа, потоа Tatsputin го превзема едноставниот цртеж и со бои ја оживува замислата на својот син.

1

2

3

4

5

6

8

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСнежната кралица на Андерсен
Следна објаваЗимска идила | Le Petit Chateau
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР