1

Копнежот за Њујорк е се’ присутен во секое време од годината. Особено кога станува збор за автентичниот дух на големите градови, кога Големото јаболко апсолутно ја понесува титулата на најубав град на светот. Имајќи го ова на ум, Ви претставуваме едно кратко видео, кое претставува комбинација од анимација и акварел. Сместено во центарот на NYC, видеото го слави центарот на градот со некои од оригиналните хотели, Менхетен, Tribeca Grand, Soho Grand. Погледнете го и уживајте во духот на Њујорк, благодарение на Polly Dedman.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваГрафички цитати | Evan Robertson
Следна објаваБакнежот на Ескимите
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР