„Создавање на херојот“ е видео на кое е претставено цртање со точки. 3 200 000 точки за создавање на еден лик од страна на Miguel Engara. Трпение, прецизност и креативност. Прекрасно.

The Making of “Hero” from Miguel Endara on Vimeo.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСреќа
Следна објаваКреативен дом со преубави детали
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР