Willy Brordus е авторот на фотографијата која за многумина е (не)секојдневна глетка; светло, музика, и одлична атмосфера. Совршен контраст и многу забава овековечени во еден кадар и еден миг. Звучи како совршено сценарио за петок навечер, зар не? Вечерва направете и Вие ваква фотографија.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваРимската љубовница – Кејт Квин
Следна објаваНаправи сам | Висечки саксии
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ