1

Фотографска визија на корисникот  Vitaly & Julia Zaporozhenko со наслов „Бајки од есента“ е можеби најмагичната книжевна фотографија воопшто направена во есенска атмосфера. Пред да Ве препуштиме да уживате во оваа фото-композиција, дозволете ни да Ве запрашаме: колку Вие уживате да читате надвор, додека есента е во полн ек? И колку Вие си дозволувате бајковито искуство во златниот период од годината.

СПОДЕЛИ
Претходна објава„Балерина“ во чест на Maya Plisetskaya | Eduardo Kobra
Следна објаваДенот на вештерките со „погрешни“ слатки
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР