Видео во кое е претставен несекојдневен начин на сликање; сликање на вода. Уметникот ќе ја наслика својата замисла во вода, за потоа да ја пренесе на платно или хартија. Видеото е снимено во Истанбул, што ја објаснува музиката во позадина. Уживајте.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПишувањето не е зборови, туку емоции
Следна објаваКокошката или јајцето?
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР