Како ги замислувате девојките кои чувствуваат потреба од заштита или имаат чувство на осаменост и покрај многуте луѓе околу себе? Tran Nguyen има своја замисла на како што ги нарекува „меланхоличните“ девојки и истата замисла е претставува преку своите слики во кои вметнува доза на надреализам. Девојка со покрив на главата кој ја заштитува и огромна девојка која се наоѓа на покривот на зградите, осамена со замислен поглед.

1

2

3

4

5

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЕсенската колекција на Jeremy Scott за Adidas
Следна објаваНаправи сам | Цветна алка
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР