Со музика на Edvard Grieg, нумерата In the Hall of the Mountain King во анимиран филм изработен преку Flash and After Effects, создаден е добро-познатиот имиџ на човекот во природата како дело на аниматорот Steve Cutts.

Добро расположен и гостопримлив, како врв на интелигенцијата кај живите сушстества, малку е да се рече дека неговиот егоизам ги засенува сите останати позитивни карактеристики… која е користта од природното крзно? Од зачинетите бутчиња или циркусот во Вашиот град? Тежнеењето кон власт врз нештата ја заборави одговорноста некаде позади тоните технологија кои го олеснуваат животот… барем, додека истиот постои.

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПоп-арт редизајн | Levente Szabó
Следна објаваФото на денот | Убав, како тато
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР