23

Прекрасни слики во кои преку моќта на бојата, искусната рака на Eric Zener и неговата способност успешно да раководи со четката, создава прекрасен приказ на водни авантури, кои изгледаат како да се работи за фотографии. Слики кои ќе го задржат Вашето внимание и за момент ќе ги разбудат Вашите носталгични сеќавања од претходното лето и со нетрпение ќе ги очекувате сличните моменти кои следуваат ова лето.

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНишто како летото!
Следна објаваНовите спортски модели за вежбање на Reebok
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ