На креативноста никогаш крај, особено кога станува збор за субјективен редизајн на познатите книги од страна на анонимни, но не и аматерски автори. По примерот на Хари Потер или Шекспировите наслови, по примерот на љубовните романи – денес, веруваме дека ќе Ве насмееме со:

„Заклучете ги Вашите ќерки… Дарси е во градот!“

– каде притоа, сигурно ќе ги прескокнете 10те совети како да се најде г-дин Дарси на денешницата! Навистина инвентивно и уникатно, редизајн на насловни страници во стрип-стил, кој нема да Ве остави рамнодушни.

1

2

3

4

5

 

СПОДЕЛИ
Претходна објава„Релативитет“ | Alex Hall
Следна објаваУлична уметност од леплива лента | Buff Diss
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР