Како и инспиративните режисери, актери и писатели во целина, се чини дека енигмата наречена Шекспир е најголемиот феномен во англискиот јазик. Неговото наследство, исто така, може да се види во рамките на дизајн-заедницата. За да се прикаже овој тип на инспирација, оваа мала колекција на алтернативни корици на најпознатите Шекспирови дела – од Хамлет до Макбет, секоја една од нив ќе Ве изненади, но, засигурно ќе ја препознаете…

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

СПОДЕЛИ
Претходна објаваLady Dior | Епилог
Следна објаваЉубовта е насекаде околу нас!
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР