Денешниот избор за фотографија на денот нуди емотивен приказ на поврзаноста и искрената љубов помеѓу децата и животните. Прекрасната композиција е дело на Hope Moore, а главни протагонисти се малечката ќерка на фотографката и нејзиниот коњ.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКако повеќе ви се допаѓа Blake Lively: Во црвениот или во црниот фустан?
Следна објаваАлеф – Пауло Коелјо
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ