Прекрасна фотографија на Debbie Gillette, отсликување на убавината на пролетта; пеперутка и јоргован – совршена комбинација.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЦарица – Шан Са
Следна објаваВо чест на југословенскиот графички дизајн
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ