„Two Becomes One“ серија фотографии кои ја прикажуваат идејата дека луѓето имаа двојна личност. Приказ на односот на луѓето; реагираат различно во различни ситуации, но изгледаат исто. Оваа е идеја на Lee Coventry, реализирана од фотографот Tim Macpherson. Претстава на „другиот во себе“, „Two Becomes One“ е серија на спојување две личности во една пренесувајќи порака за повеќеслојноста на човекот.

22

23

24

25

27

28

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПодобро е сега | Salon Alpin студио
Следна објаваMarc Jacobs за 30 годишнината на Diet Coke
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР