Wang Yue е студент од Shijiazhuang, Кина, чија страст е сликање на дрвјата. Разни бои и четка во рака, Yue за миг низ улиците на Shijiazhuang создава дела кои го разубавуваат градот. Воглавно во дупките на дрвјата се кријат разни животинки кои изгледаат реално. Погледнете за што станува збор.

1

2

3

4

5

6

7

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКнижевни портрети | Nicholas Galanin
Следна објаваСовет од дедото…
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР