Креативно документирање на патување низ светот со својата поубава половина, преку серија фотографии насловена како „Следи ме“, создадена од Murad Osmann. Фотографии кои прикажуваат сцени од гледна точка на фотографот, држејќи ја за рака својата девојка. Свртена со грбот, не свртувајќи го лицето кон апаратот, девојката на Osmann не води во убави и егзотични места. Сите фотографии автентично ја пренесуваат пораката: Следете ја Вашата љубов насекаде во светот.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНаправи сам | Спојувалки за хартија
Следна објаваПриватна библиотека | Библио-куќа
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР