„Малиот патник“ е фотографија на Tatyana Tomsickova, на која малиот патник го чека својот воз. Куфер и омиленото мече во рака – и спремен е за пат. Прекрасно, зар не?

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПоследната ноќ во ,,Шато Мармонт" – Лорин Вајсбергер
Следна објаваАвантурите на едно еже
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ