Фотографија на дете кое тежнее да го запознае светот што побрзо, да ужива во играта и да го доживее детството во целост. Разбирливо, зар не? Барем до моментот додека не сфати дека возрасните се само деца кои пораснале! Дело на ClickChick.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваАлхемичарот – Пауло Коелјо
Следна објаваНовата колекција на Kристијан Диор
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ