Серија од шокантни рекламни постери од разни агенции, кои на моќен начин пренесуваат пораки за подигање на свеста за важни социјални теми како заштита на здравје, злоупотреба на алкохол, семејно насилство и глобално затоплување.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

13

14

12

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПрирачник за оптимисти | Silver Lining Playbook (2012)
Следна објаваMango Touch | модни додатоци
Величeњето и практикувањето на креативната страна на животот предизвикана од љубовта кон убавото ја одликува со особен креативен шарм и инспирација затекната на различни места. Пасионирана вљубеничка во визуелните форми на уметност, ја поддржува тежината на автентичните креативни артефакти кои го издржале тестот на времето - доволно долго за да создадат нова приказна за уметноста, раскажана преку херојските очи на истата.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР