Хипер – реалистични слики на платно, дела на Christiane Vleugels. Слики со огромна доза на реалистичност, за кои на прв поглед ќе помислите дека станува збор за фотографии. Уште на 12-годишна возраст, Christiane започнала со сликање и со усовршување на нејзините дела. Секоја слика претставува одреден лик во одреден аспект, а целта на Christiane е да ги мотивира луѓето да сонуваат, да го гледаат светот од поинаков, уметнички агол. Уживајте.

1

2

03

04

06

07

08

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФото на денот | Извинете, колку е часот?
Следна објаваLady Dior | Епилог
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР