Дали Вие ја имате пронајдено личноста со која би сакале да го поминете животот? Дали сте смислиле иновативен начин да ѝ предложите брак? Благодарение на креативноста и споделувањето на најразлични искуства, како понудата за брак во книга – така и овој пример на запросување во книжарница ќе Ве насмее и ќе Ви го стопли срцето. Овој човек практикува стил на невозможна мисија, со скриени камери и тајна книга во која стои песната која што тој ја напишал за неговата избраничка Џани. „Ѝ реков дека одиме да купиме правни книги за мојата фирма„, и бидејќи самата е љубителка на убавиот пишан збор, не размислила два пати за да појде да го придружува своето момче. И, изненадување! Одговорот, несомнено се состоел од „да“.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЕнигмата наречена Шекспир
Следна објаваМашка улична мода
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

1 коментар

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР