Раѓањето на нов живот е моментот кој никогаш не се заборава, момент кој му дава смисла на сечиј живот. Проблемите и сите лоши нешта исчезнуваат со само еден допир на малото, невино бебе, а неговиот плач не враќа во реалноста. Прекрасна фотографија од ќерката на Tim Ferguson кој е и автор на ова дело.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР