Интересна фото-композиција на фотографот Dave Schreier, каде малечката модерна Црвенката трпеливо чека да отпатува кај својата баба, но не пеш и низ шумата, туку со локалниот воз. Малата патничка го заробува вниманието на Schreier, отскокнувајќи со црвената качулка во монотоното опкружување, како и со своите слатки мали рачиња кои ги држат решетките од прозорецот.

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваAвтомобили: Некогаш и сега
Следна објаваХероини во акварел | Samantha Hahn
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ