Фотографија инспирирана од популарната игра Angry Birds. Адриан Сомелинг повторно не изненадува со неговата креативност и досетливост. Неговиот син е вистинската инспирација за сите негови фотографии. Во сите фотографии вложува многу љубов, а резултатот можете да го видите самите.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР